Revista Municipal Ajuntament

#TOTS SOM SANT COSME

Considero de molt mal gust i tremendista el llenguatge utilitzat per  la cadena Telecinco parlant del barri de Sant Cosme fent referència al conflicte entre los Castro y los Echepares.

No se si és o no veritat la problemàtica entre les dues famílies, però el que sí que se cert és que visito el barri de Sant Cosme sense cap por perquè aquest conflicte es puntual i situacions preocupants es podrien donar a qualsevol altra zona de la nostra ciutat.

Considero vergonyós que T5 comenci el documental dient “Los más peligrosos de España” i tot seguit anomeni El Prat de Llobregat i Sant Cosme.

Aquesta cadena de TV no s’ha informat gens de la història del barri, de les lluites veïnals per sortir i deixar enrere els problemes que es van viure en els seus origens i la feina feta per convertir-se en un barri de gent treballadora que lluita per sobreviure en aquest món de bojos. No tenen ni punyetera idea de la feina que s’està fent per cohesionar i promocionar el barri des de les entitats.

Davant aquesta situació la Taula del Barri de Sant Cosme està preparant un escrit per mostrar la seva indignació i rebuig a la manera de tractar d’aquesta cadena de televisió a tota la seva gent.
Des d’aquí donem el nostre suport a les entitats, veïnes i veïns del barri.

Salut i República pel 2017!